Leeftijd
Bent u 18 jaar of ouder?
Sorry, onder de leeftijd van 18 jaar mogen we u geen alcoholische producten aanbieden.
(Zolang de voorraad strekt)
Tussen heuvels, dennenbossen, olijfbomen en garrigues heeft de wijngaard van Château d’Aigueville een bevoorrechte plek in het hart van de Rhônevallei. De wijnstokken zijn gecertificeerd biologisch en zijn geplant op klei-kalksteenbodems bedekt met kiezelstenen. De wijngaard is rijk aan biodiversiteit en de bodem leeft.
De cuvée: Deze witte wijn, gemaakt van een blend van Clairette en Viognier, wordt gekenmerkt door zijn frisheid, zijn spanning en zijn mineraliteit. Door de temperatuur waarop het wordt geserveerd aan te passen, kan er de hele maaltijd van worden genoten: koude voorgerechten, gerechten met wit vlees of vissaus, geitenkaas en zelfs desserts met een overwegend plantaardige smaak. Bodem: Meestal klei en kalksteen bedekt met alluviale kiezelstenen.
Druivensoorten: 35% Clairette, 35% Viognier, 18%
Grenache Blanc, 12% Bourboulenc
Gemiddelde leeftijd van de wijnstokken: 40 jaar
Rijping: 100% in betonnen vaten met roeren op de droesem
Serveertemperatuur: 9-11°C
Verouderingspotentieel: 2-5 jaar
Côtes du Rhône blanc: Degustatie
Kleur: lichtgeel
Neus: witte bloemen, abrikoos en een vleugje
exotische vruchten.
Mond: Vol en fris. Een citrusvrucht
fruitige afdronk (limoen).
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Chateau d'Aigueville Cotes-du-Rhone Blanc
(Zolang de voorraad strekt)
Tussen heuvels, dennenbossen, olijfbomen en garrigues heeft de wijngaard van Château d’Aigueville een bevoorrechte plek in het hart van de Rhônevallei. De wijnstokken zijn gecertificeerd biologisch en zijn geplant op klei-kalksteenbodems bedekt met kiezelstenen. De wijngaard is rijk aan biodiversiteit en de bodem leeft.
De cuvée: Deze witte wijn, gemaakt van een blend van Clairette en Viognier, wordt gekenmerkt door zijn frisheid, zijn spanning en zijn mineraliteit. Door de temperatuur waarop het wordt geserveerd aan te passen, kan er de hele maaltijd van worden genoten: koude voorgerechten, gerechten met wit vlees of vissaus, geitenkaas en zelfs desserts met een overwegend plantaardige smaak. Bodem: Meestal klei en kalksteen bedekt met alluviale kiezelstenen.
Druivensoorten: 35% Clairette, 35% Viognier, 18%
Grenache Blanc, 12% Bourboulenc
Gemiddelde leeftijd van de wijnstokken: 40 jaar
Rijping: 100% in betonnen vaten met roeren op de droesem
Serveertemperatuur: 9-11°C
Verouderingspotentieel: 2-5 jaar
Côtes du Rhône blanc: Degustatie
Kleur: lichtgeel
Neus: witte bloemen, abrikoos en een vleugje
exotische vruchten.
Mond: Vol en fris. Een citrusvrucht
fruitige afdronk (limoen).
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleren
Land | Frankrijk |
Regio | Rhône |
Appellatie | Côtes-du-Rhône |
Druif | 35% Clairette, 35% Viognier, 18% Grenache Blanc, 12% Bourboulenc |
Serveertemperatuur | 10-12° |
Inhoud | 75 cl. |