Merken Er zijn 24 merken

per pagina
Toont 1 - 12 van de 24 items
 • André Lurton

  Les Vignobles André Lurton, currently one of the largest wineries in the Bordeaux region, is a family company.

 • Ca'del Sole

  Ca'del Sole bevind zich in Soligno in het hart van de Prosecco regio tussen Conegliano en Valdobbiadne. Met passie kiest voor de de combinatie van traditie en de moderne werkwijze om tot heerlijke Prosecco te komen. 
  Uit een blinde wijndegustatie kwamen deze Prosecco's als beste uit de bus. 

 • Château Caronne Sainte Gemme

  De uitgestrekte wijngaarden van Caronne-Ste-Gemme beslaan 45 ha op zandgrond, rijk aan ijzer en steen. Het château dateert uit de 17e eeuw. De wijngaarden liggen ten zuid-westen van Saint-Julien in een top regio.

  De familie Nony heeft grote investeringen gedaan in zowel de wijngaarden alsook in een state-of-art wijnkelder om keldermeester Bruno Guyomar de middelen te geven top wijn te maken.

  Eigenaar Francois None heeft een team samengesteld waarmee Château Caronne Sainte Gemme vlot de strijd kan aangaan met de meer bekende zoals buren zoals GruaudLarose, Lagrange, Belgrave, Camensac and Lanessan.

  Men spreekt nu reeds van de beste Prijs - kwaliteit Bordeaux wijn. 

 • Château Clarke

  Het landgoed van Château Clarke bevind zich in het zuidelijke deel van de Médoc binnen de Listrac-Médoc appellation. De landinwaartse ligging ligt veraf van de riviermonding van de Gironde en bevind zich in het midden van een kalkstenen plateau.
  Een opvallend kenmerk van deze klei-kalkstenen bodem in het wijndomein Château Clarke is zijn opmerkelijke droogteresistentie. De nabijheid van de Atlantische Oceaan geeft het een koele frisheid dat ook duidelijk terug te vinden is in het smaakpallet van de wijnen. Deze ondergrond is uitermate geschikt om ook Merlot druiven te telen naast de Cabernet Sauvignon die heer en meester is on deze regio. De Château Clarke kan je beschouwen als een typisch voorbeeld van een Médoc wijn, maar op een heel originele toets.

  De overgrote meerderheid van de percelen zijn beplant met rode druivensoorten: merlot is goed voor 70% van de 55 hectare en de resterende ruimte is bepalnd met de Cabernet Sauvignon.

 • Domaine Gruss & Fils  De famillie Gruss is al 4 generaties actief in de wijnbouw in de Elzas streek. We werken ondertussen al verschillende jaren met hen samen.

 • Finca Valdeguinea

  Na drie generaties toegewijd aan wijn, waarbij een combinatie van gepassioneerd werken en kennis van zaken het top eind resultaat heeft in de vorm van Finca Valdeguinea!

 • Jacquart

 • le Château La Brie

 • Maison Bérèche et Fils • Maison Monmarthe

 • Miguels

  Miguels heeft reeds een lange familiegeschiedenis als wijnhuis. De start was in 1926 en de wijngaarden zijn door de jaren heen verspreid in verschillende regio’s in Portugal. Zo zijn er wijngaarden in de Douro, Port, Dão en Bairrade. Alle wijngaarden zijn zorgvuldig geselecteerd op hun potentieel en kwaliteit. In de Port wijnen gaat de slectectie van de tradininele Tawney, Ruby, Wite en rosé port tot de 10, 20, 30 en 40 jaar oude porto’s.

 • San Valero

  Bodegas San Valero bevindt zich in de DOP Cariñena tussen Madrid en Barcelona. Dit is een van de belangrijkste appellaties die de regio Aragon rijk is. San Valero is een coöperatieve die ontstond in 1944 en ondertussen is uitgegroeid tot een bedrijf dat 3500 hectare wijngaarden beheerd.

 • Taylor's port

  Job Bearsley wordt algemeen beschouwd als de oprichter van Taylor´s. Deze Engelse handelaar deed rond 1670 al zaken in noord Portugal. Net als enkele van zijn landgenoten moet hij zich specifiek hebben bezig gehouden met verhandeling van Portugese gezouten kabeljauw, graan, fruit en olie in ruil voor Britse wol.

 • Viñaoliva

  Wijnhuis Viñaoliva brengt het merk Zaleo op de markt. Zaleo wijnen brengen de terroir van de Spaanse provincie Extremadura naar voor.
  Viñaoliva is een modern wijnhuis met een focus op vooruit denken en vooral denkend aan export.

Toont 1 - 12 van de 24 items