Voorstelling

Wie zijn wij

Wijn Import Modern is een klein bedrijf voor de verkoop van ingevoerde wijnen aan groot- en kleinhandel. Ons doel is zeer goede wijnen tegen zeer aantrekkelijke prijzen te verkopen. Wij hebben geen vertegenwoordigers en maken geen dure reclame. Transport spreken we af met de klant om ook daar te besparen.

Resultaat : De allerbeste PRIJS - KWALITEIT verhouding.

Hoe selecteren wij onze wijnen

Telefonisch of via e-mail worden wijnbouwers gecontacteerd met het verzoek prijzen en stalen te bezorgen. Enkel kleine bedrijven worden aangeschreven. Deze wijnen worden door onze klanten, vrienden en toekomstige klanten geproefd. Iedereen noteert zijn bemerkingen en geeft punten. De wijn met de beste score wordt aangekocht. Nadien bezoeken we de geselecteerde wijnhuizen om een persoonlijke relatie op te bouwen. Een wijn verkopen waarvan je het hele verhaalt kent geeft veel meer voldoening.

Wenst U ook deel te nemen aan deze selecties, schrijf U in op onze wijnbrief: wijnbrief@wijnimport.be


Hoe bestellen

Via : www.wijnimport.be Het winkelkarretje berekent onmiddellijk uw netto prijs.

E-mail : order@wijnimport.be

Telefonisch : 0479/507953 of 02/420 27 36 (na kantooruren + recorder )

Levering: Na afspraak!

Betalingen

In een tijd van online betalingen en bestellingen maken wij het verschil met een persoonlijke toets. Een eerste bestelling proberen we steeds persoonlijk langs te brengen.
Bij ons betaal je na levering door middel van een overschrijving.

Vervoer - Afhaling

Uitgezonderd promoties is het vervoer, voor een levering vanaf 24 flessen, gratis in een straal tot 25 km vanaf het leveringsadres te 1081 Koekelberg.

Gezien het vervoer duur en riskant is, trachten we steeds de meest voordelige oplossing te vinden. Meestal lukt dat gratis.

Afhaling kan te Koekelberg, Ternat en Mechelen

STEEDS NA AFSPRAAK, WIJ HEBBEN GEEN WINKEL. Ook tijdens het weekend.

bvba Wijn Import Modern
Fr. Sebrechtslaan 54-13 1081-Koekelberg
Telefoon: 0479/50.79.53
E-mail: info@wijnimport.be