Voorstelling

Wie zijn wij

Wijn Import Modern is een kleine wijnhandel voor de verkoop van ingevoerde wijnen aan particulieren, horeca, collega-wijnhandelaren en verenigingen. Het doel is om u zeer goede wijnen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Door de kosten laag te houden bieden we u wijnen aan tegen zeer scherpe prijzen.

Resultaat = de allerbeste prijs-kwaliteit

Hoe selecteren wij onze wijnen

Telefonisch of via e-mail worden wijnbouwers gecontacteerd met het verzoek prijzen en stalen te bezorgen. Enkel kleine bedrijven worden aangeschreven. Deze wijnen worden door de klanten, vrienden en toekomstige klanten geproefd. Iedereen noteert zijn bemerkingen en geeft punten. De wijn met de beste score wordt aangekocht. Nadien bezoeken we de geselecteerde wijnhuizen om een persoonlijke relatie op te bouwen. Een wijn verkopen waarvan je het hele verhaalt kent geeft veel meer voldoening.

Wenst U ook deel te nemen aan deze selecties, schrijf U in op onze wijnbrief: wijnbrief@wijnimport.be


Hoe bestellen

Via : www.wijnimport.be Het winkelkarretje berekent onmiddellijk uw netto prijs.

E-mail : Info@wijnimport.be

Telefonisch : 0485 244 242 (8-17u30)

Levering of afhalen: Na afspraak!

Betalingen

In een tijd van online betalingen en bestellingen maken wij het verschil met een persoonlijke toets. Een eerste bestelling proberen we steeds persoonlijk langs te brengen.
Bij ons betaal je na levering door middel van een overschrijving of via Bancontact.

Vervoer - Afhaling

Vanaf 12 flessen is de levering steeds gratis.

Gezien het vervoer duur en riskant is, wordt steeds de meest voordelige oplossing gezocht. Afhaling is mogelijk in Meise na afspraak. Ook tijdens het weekend

bvba Wijn Import Modern
Meusegemstraat 108, 1861 Meise
Telefoon: 0485 244 242
E-mail: info@wijnimport.be