In prijs verlaagd! Champagne André Goutorbe Plaisir d'Antan

Champagne André Goutorbe Plaisir d'Antan

Plaisir d'Antan van André Goutorbe in Damery: de trots van het champagnehuis. Deze “tête de Cuvée” is gemaakt van 100% Chardonnay. Gerijpt in eikenhouten vaten volgens de methode van onze familie, zal deze “Champagne de corps et de cœur” op elk moment van de dag uw smaakpapillen weten te prikkelen. De kwaliteit werd keer op keer herbevestigd, met onder meer 2 sterren in de gerenommeerde Guide Hachette des vins (2017 & 2018). De kurk is op de authentieke wijze bevestigd op de fles.

Deze Champagne presenteert zich met een satijnachtig aspect, van diep geelgroene goudkleur, met geelgroene reflecties. De fijne en levendige bubbels voeden continu een delicaat kroontje. Het redelijk vloeiend oppervlak heeft een mooie helderheid die aan het glas veel diepte geeft.

De aanzet is soepel en fris, met een romige en versmolten sprankeling. De wijn ontwikkelt zich verder met een smaak van fruit met wit vruchtvlees (peer, perzik, rode appel) en marmelade van citrusvruchten, wat een fluweelzacht gevoel geeft, met de stevigheid van een fruitlikeur. Het geheel wordt verfrist door een strakke zuurgraad die wordt verlengd tot een afdronk die rijk is aan fruitige aromatische nuances, waardoor een droge stof achterblijft die op het gehemelte alle smaken naar voren brengt.

42,95 € incl. BTW

-5,00 €

47,95 € incl. BTW

Minimale afname van het product is 6

Datasheet

LandFrankrijk
RegioChampagne
DruifChardonnay
Inhoud75 cl.
WijnhuisAndré Goutorbe
WijnbeoordelingenGuide Hachette **
SluitingKurk