Info

Best verkochte producten

De liefde van een man voor zijn vrouw: Luis Felipe Edwards - Dona Bernarda

Published : 16-06-2020 23:23:34
Categories : Wijnimport.be

Wijnbouwer Luis Felipe Edwards noemde zijn absolute topwijn naar zijn geliefde vrouw ‘Bernardita’. Kan u het nog romantischer bedenken?

De verschillende gouden medailles verklappen dat dit niet zomaar een rode wijn is uit Chili. Dit is een wijn die u echt geproefd moet hebben. De liefde van de wijnbouwer Luis Felipe Edwards voor zijn vrouw proeft u in de fles. Tijdens elke fase van het productieproces gebruikte hij enkel de beste methoden. Zonder twijfel haalt u hiermee één van de beste Chileense rode wijnen in huis. De wijn rijpt 18 maanden op Franse eiken vaten. De wijn wordt in kleine hoeveelheden gemaakt sinds 1997, op basis van Cabernet Sauvignon, Syrah en Petit Verdot. De kwaliteit van deze wijn vertaalt zich in 3 verschillende gouden medailles.

Dankzij het unieke klimaat op 900 meter hoogte in de Colchagua vallei rijpen de druiven rustig. Dit zorgt voor de fantastische aroma’s van rood fruit, cassis in combinatie met noten van vanille en koffie dankzij de lange vatrijping.

Dona Bernarda past perfect bij uw gerechten met gegrild rood vlees (in het bijzonder bij hertenvlees), cheddar en ragout met champignons.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een wijn is die u absoluut moet proeven, staat hij zeer scherp geprijsd. Nergens vindt u deze wijn goedkoper dan via www.wijnimport.be. Haal deze fles dus nu in huis want de voorraad is beperkt!