Info

Best verkochte producten

Kent u de wijnen van Montes uit Chili al?

Published : 04-11-2020 23:08:09
Categories : Wijnimport.be

Hoogstwaarschijnlijk heeft u al eens Chileense wijn geproefd. Het land staat vooral bekend om haar wijnen op basis van de Carmenère-druif, hoewel het ook uitstekende Cabernet Sauvignon's maakt.

Kent u het wijnhuis Montes al? Dit wijnhuis werd einde jaren '80 opgericht en maakte al snel naam met de 'Alpha Cabernet Sauvignon'. Deze wordt heden ten dage gerijpt op Franse eiken vaten voor minimaal 12 maanden. De wijn scoort jaar na jaar goede beoordelingen door onder meer gerenommeerd wijnjournalist James Suckling.

Diezelfde James Suckling beoordeelde de 'Purple Angel' van Montes met niet minder dan 99 (!) punten. Die eer is meestal enkel gegund aan de allerbeste Bordeaux's. De Purple Angel van Montes komt dan wel met een absolute topscore, hij heeft niet hetzelfde prijskaartje. Hoewel 54,99 euro veel geld is voor een fles wijn, betaal je voor gelijkwaardige Franse wijnen makkelijk een veelvoud.

Gelukkig heeft Montes ook verschillende betaalbare flessen van zeer hoge kwaliteit. Montes werd ook al meermaals bekroond voor haar inspanningen om op een duurzame manier wijn te produceren. Neem dus zeker een kijkje en maak kennis met de wijnen van Montes!

Related posts