Info

Best verkochte producten

Overzicht van producten van fabrikant Finca Valdeguinea

Na drie generaties toegewijd aan wijn, waarbij een combinatie van gepassioneerd werken en kennis van zaken het top eind resultaat heeft in de vorm van Finca Valdeguinea!

Finca Valdeguinea - Bodegas Rioja
Na drie generaties toegewijd aan wijn, waarbij een combinatie van gepassioneerd werken en kennis van zaken het top eind resultaat heeft in de vorm van Finca Valdeguinea!
Luis Juan Sáenz Comunión beseft dat het werk van de voorgaande generaties nu top wijnen oplevert. Zelden hebben we iemand meer bezeten gezien van zijn land, wijnstronken, druiven en wijnen als Luiz. Hij is oenoloog, derde in een generatie wijnbrouwers en bestuurd zelf het volledig proces vanaf het sneoien tot het bottelen en verzenden.“ NUESTROS VINEDOS, NUESTRA PASIONâ€Â 
Onze wijngaarden, onze passie


Finca Valdeguinea houdt vast aan volgende visie.

Een beperkte productie.
Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit kan gegarandeerd worden.

Werken volgens traditie.
Alle wijnen komen uit de familie wijngaarde in El Cortijo - Logroño (La Rioja). Een regio uitermate gekend voor de wijntraditie. Een traditie die de familie verder zet.


Eigen Wijngaarden
De wijngaard die men bewerkt in El Cortijo geeft ook de naam aan de wijn “Finca Valdeguineaâ€.
De wijngaarde bevinden zich op de heuvels van Rioja Alta op een hoogte van 600 meter en omvatten in totaal een oppervlakte van 25 hectares. De kalkrijke klei grond is bezaaid met stenen die het zwaar maakt om land te bewerken. Deze grond zorgt voor een hoge kwaliteit van druiven met als gevolg een hoge kwaliteit van wijn. De El Cortijo is een top locatie in de Rioja streek en in combinatie met de jarenlange ervaring zorgt de familie voor assortiment top wijnen.


Meer

Geen producten van deze fabrikant.