Info

Best verkochte producten

Overzicht van producten van fabrikant Miguels

Miguels heeft reeds een lange familiegeschiedenis als wijnhuis. De start was in 1926 en de wijngaarden zijn door de jaren heen verspreid in verschillende regio’s in Portugal. Zo zijn er wijngaarden in de Douro, Port, Dão en Bairrade. Alle wijngaarden zijn zorgvuldig geselecteerd op hun potentieel en kwaliteit. In de Port wijnen gaat de slectectie van de tradininele Tawney, Ruby, Wite en rosé port tot de 10, 20, 30 en 40 jaar oude porto’s.

Maak kennis met Miguel Miguels heeft reeds een lange familiegeschiedenis als wijnhuis. De start was in 1926 en de wijngaarden zijn door de jaren heen verspreid in verschillende regio’s in Portugal. Zo zijn er wijngaarden in de Douro, Port, Dão en Bairrade. Alle wijngaarden zijn zorgvuldig geselecteerd op hun potentieel en kwaliteit. In de Port wijnen gaat de slectectie van de tradininele Tawney, Ruby, Wite en rosé port tot de 10, 20, 30 en 40 jaar oude porto’s.


Port wijnen


Kwalitatieve en goede Porto’s die de toestemming hebben verkregen mogen een jaar label gebruiken. Miguels heeft er verschillende en wij bieden de 10 jaar oude Porto aan.


Tawny: Port wijn bekomen door het mengen van 3 jaar oude wijnen die gerijpt hebben op eiken vat. Door het mengen komen de kenmerken van het rijpen op het vat minder naar voor.


Ruby: Deze wijn heeft de naam Ruby gekregen omdat de kleur robijnrood is. Dit komt omdat er tijdens het verouderingsproces amper of geen oxidatie kan gebeuren. Meestal rijpt deze wijn 3 jaar in een houten vat. Het is een jonge stevige wijn met fruitige arroma’s. Rose: Dit is de nieuwste innovatie in de Port wijnen. Het is een frisse, soepele en veelzijdige Port wijn. De rose kleur word verkregen tijdens het fermentatieproces van zeer intense rode duiven en het uitsluiten van oxidatie l


Witte porto: De witte porto verschilt met alle andere porto’s door de zoetheid en de rijpingsperiode.

Meer
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item